ONZE DIENSTEN

Jouw verwenmoment midden in de natuur

 
17851435667326997.jpg

SKIN BAR

Wil je graag resultaatgericht werken aan jouw huid? Dan is onze huidscan in combinatie met onze huidverbeterende IMAGE SKINCARE behandelingen echt iets voor jou!

IMAGE SKINCARE staat voor effectieve huidverbetering. De producten bevatten een hoge concentratie natuurlijke en innovatieve ingrediënten en kunnen zowat elk huidprobleem aanpakken.

Bij Beautyfarm kan je terecht voor een ontspannende gelaatsverzorging, maar ook voor intensieve huidverbeterende behandelingen. We starten ALTIJD met een uitgebreide huidanalyse. Met het More me HUIDANALYSETOESTEL kijken we op een nooit eerder geziene manier tot in de diepere huidlagen naar jouw huid. Door een unieke combinatie van licht- en fluorescentietechnologie geeft jouw huid al haar geheimen prijs. Zo kunnen we huidproblemen die nog niet zichtbaar zijn met het blote oog doelgericht gaan verbeteren en voorkomen. 

Op basis van deze uitgebreide huidanalyse bespreken we samen jouw wensen en stippelen we een plan uit dat specifiek afgestemd is op de noden en behoeften jouw huid! 

Alle facials zijn inclusief GRATIS wenkbrauwstyling.

Beoordelingen van klanten

Positieve ervaringen

Shari is een echte topper . Altijd vriendelijk, niets is te veel. Ze kent haar vak en geeft top service. Mijn huid is al zo verbeterd met haar advies, helemaal fan van Image skincare ondertussen. Ze heeft ondertussen ook de make up van I am klean. Bij haar kom je stralend buiten

E. Van Roosbroeck

Super-service! Je kan je goed ontspannen met een tasje thee of koffie, babbels, genieten van een heerlijke verzorging!

M. Van Rompay

Bij Beautyfarm kan je terecht voor de meest kwalitatieve behandelingen en geweldige skincare producten. Shari haar persoonlijke aanpak maakt écht het verschil! Ze geeft advies op maat en neemt haar tijd voor elke behandeling waarbij je helemaal tot rust komt. Één adresje voor de ideale me-time! Aan mij heeft ze alvast een trouwe klant bij

S. Speleers