top of page

ONZE DIENSTEN

Bij Beautyfarm ben je in goede handen

SKIN BAR

Wil je graag resultaatgericht werken aan jouw huid? Dan is onze huidscan in combinatie met onze huidverbeterende IMAGE SKINCARE behandelingen echt iets voor jou!

IMAGE SKINCARE staat voor effectieve huidverbetering. De producten bevatten een hoge concentratie natuurlijke en innovatieve ingrediënten en kunnen zowat elk huidprobleem aanpakken.

Bij Beautyfarm kan je terecht voor een ontspannende gelaatsverzorging, maar ook voor intensieve huidverbeterende behandelingen. We starten ALTIJD met een uitgebreide huidanalyse. Met het More me HUIDANALYSETOESTEL kijken we op een nooit eerder geziene manier tot in de diepere huidlagen naar jouw huid. Door een unieke combinatie van licht- en fluorescentietechnologie geeft jouw huid al haar geheimen prijs. Zo kunnen we huidproblemen die nog niet zichtbaar zijn met het blote oog doelgericht gaan verbeteren en voorkomen. 

Op basis van deze uitgebreide huidanalyse bespreken we samen jouw wensen en stippelen we een plan uit dat specifiek afgestemd is op de noden en behoeften jouw huid! 

Alle facials zijn inclusief GRATIS wenkbrauwstyling.

17851435667326997.jpg
17934591985643934_edited.jpg

BROW & LASHBAR

Elke ochtend opstaan met gekrulde wimpers en perfecte wenkbrauwen? Dat kan met onze BROW & LASH behandelingen. 

Wat is een LASHLIFT?

Een lashlift voorziet je natuurlijke wimpers van een permanente krul & lift. Hierdoor lijken de wimpers optisch voller en langer. Deze techniek kan zowel op korte als op lange wimpers toegepast worden.

Wat zijn HENNABROWS? 

Henna is een techniek waarbij de wenkbrauwen worden geverfd en opgevuld met henna. In tegenstelling tot gewone wenkbrauwverf wordt met henna ook de huid gekleurd. Zijn je wenkbrauwen asymmetrisch, heb je gaatjes of zijn je wenkbrauwen te kort of te dun? Henna biedt de oplossing!

PEDI & NAIL BAR

Bij Beautyfarm worden je handen en voeten met uiterste nauwkeurigheid verzorgd. We werken enkel met de beste producten voor de mooiste resultaten.

 Wat is BIAB?
BIAB (Builder In A Bottle) is een flexibele, naturelle en ijzersterke gel voor korte tot middellange nagels. BIAB is geschikt voor poreuze, dunne nagels en biedt ook een uitkomst voor nagelbijters. BIAB bestaat in de meest naturelle kleuren en zorgt voor mooi verzorgde nagels. Fan van een kleurtje? Ook dat kan met BIAB!          

FOOTLOGIX

Footlogix is een lichte en zachte voetmousse, zonder alcohol en parfum. De mousse wordt snel opgenomen en voelt niet vet aan. Een droge huid? Kloven? Of schimmelnagels? Footlogix Pediceuticals geeft spectaculaire resultaten.

18236419309041559.jpg
17920998106747008.jpg

SUGAR BAR

Suikerontharing is een zachte, veilige en effectieve methode om alle delen van het lichaam te ontharen met 100% natuurlijke ingrediënten. Suikerpasta bestaat uitsluitend uit water, suiker en citroen en biedt een tal van voordelen: 

  • Geen allergische reacties

  • Minimum aan irritatie en roodheid

  • ROYX PRO suikerpasta's breken de haartjes niet af. Er wordt met de haargroeirichting mee gesuikerd. 

  • Suikerontharing gebeurt steeds op lichaamstemperatuur, dus geen risico op verbranding

  • Suikerpasta is wateroplosbaar, geen klevende resten op de huid of kledij

  • De haargroei vermindert na iedere behandeling en de haarstructuur verfijnt 

  • Geeft je huid een zijdezacht gevoel omdat ook alle dode huidcellen worden verwijdert. 

  • ...

MAKE-UP BAR

Wil jij graag gezonde, minerale make-up die je huid laat ademen? Dan is het 100% Belgisch merk I.AM.KLEAN de juiste keuze. De samenstelling van de make-up is zo puur, zuiver en natuurlijk mogelijk. De producten zijn op basis van mineralen en bevatten vitamines, antioxidanten en botanische extracten die je huid verzorgen, beschermen én kalmeren. I.AM.KLEAN brengt je de ideale gezonde make-up om je natuurlijke schoonheid tot haar recht te doen komen. Makkelijk aan te brengen, een mooie dekking, een fijne textuur en een vleugje luxe.

D316D30B-CE1F-446D-9FF3-4A173EADB569.jpeg
9560C0C8-FC3F-46BB-A7ED-9CB66D308F0E.jpeg

LASERONTHARING E-MED

Bent u op zoek naar een gerichte, permanente oplossing tegen ongewenste haren? E-MED laserontharing beidt u een veilige en efficiënte oplossing.


De markt wordt al jaren overspoeld door technieken voor 'definitieve' ontharing waarvan sommige methodes niet de gewenste resultaten opleverden... Dit maakt het voor u als klant niet eenvoudig om voor de juiste technologie te kiezen. De vraag naar doeltreffende en resultaatgerichte technieken is tot op heden nog steeds erg groot. Na véle jaren van onderzoek en innovatie kunnen we u met trots een hoogtechnologische diodelaser voorstellen: E-med laser. 

De laserbehandelingen worden niet door mezelf (Shari) uitgevoerd. Om de 6 weken zal een gediplomeerde verpleegkundige aanwezig zijn bij Beautyfarm. De E-med lasertherapeutes zijn uitsluitend medisch geschoold en echte vakspecialisten. 

Heb je nog vragen over laserontharing? Dan verwijs ik je graag door naar de website van E-MED laserontharing. 

Diensten: Diensten

Beoordelingen van klanten

Positieve ervaringen

Shari is een echte topper . Altijd vriendelijk, niets is te veel. Ze kent haar vak en geeft top service. Mijn huid is al zo verbeterd met haar advies, helemaal fan van Image skincare ondertussen. Ze heeft ondertussen ook de make up van I am klean. Bij haar kom je stralend buiten

E. Van Roosbroeck

Super-service! Je kan je goed ontspannen met een tasje thee of koffie, babbels, genieten van een heerlijke verzorging!

M. Van Rompay

Bij Beautyfarm kan je terecht voor de meest kwalitatieve behandelingen en geweldige skincare producten. Shari haar persoonlijke aanpak maakt écht het verschil! Ze geeft advies op maat en neemt haar tijd voor elke behandeling waarbij je helemaal tot rust komt. Één adresje voor de ideale me-time! Aan mij heeft ze alvast een trouwe klant bij

S. Speleers

Diensten: Recensies
bottom of page