top of page

Over Beautyfarm

Welkom bij Beautyfarm! Ik ben Shari, 26 jaar oud, afkomstig uit Tremelo en ondertussen 3 jaar trotse zaakvoerster van Beautyfarm.


Bij beautyfarm kan je terecht voor een zalig verwenmomentje, een gezellige babbel en kwalitatieve behandelingen waar een persoonlijke aanpak, totaalbeleving en resultaat centraal staan. 

Onze troeven? 

  • Gepassioneerd en gediplomeerd schoonheidsspecialiste

  • Ontspanning en huidverbetering hand in hand

  • Charmante boerderij

  • Rustige en groene omgeving 

  • Gratis en makkelijk parkeren voor de deur 

  • ...

Gun jezelf dat heerlijke verwenmoment bij Beautyfarm. Een afspraak maken kan snel en makkelijk via de knop rechts bovenaan. Tot snel! 

DSC08995.jpg
Over Beautyfarm: Over mij

Recensies

Wat zegt men over Beautyfarm?

Shari heeft duidelijk kennis van zaken, en legt alles ook zeer goed uit. Van behandelingen tot producten. Het is steeds een plezier om in haar salon te komen, je gaat er ook sowieso met een grote glimlach buiten! Onlangs mocht ze mijn bruidsmake-up verzorgen, waarvan ik heel tevreden was! Shari, je bent een toppertje! -xxx-

Hannelore uit Baal

Wat een fijne ervaring! Shari is een superlieve en uiterst professionele schoonheidsspecialiste, iemand die zich met recht en rede 'specialiste' mag noemen. De behandeling was top. Ik kreeg informatie waar ik echt wat mee kan zonder dat me iets werd opgedrongen, mijn huid straalt, ik stapte helemaal ontspannen buiten... Van zo'n ervaring wordt een mens oprecht blij! Het predikaat "excellent" heeft Shari dan ook absoluut verdiend.

Ellen uit Betekom

Het was de eerste keer dat ik voor een behandeling ging en ben er heel tevreden mee! Schappelijke prijs, vriendelijke eigenares, gezellig gesprek en mooie praktijk. Echt een aanrader!

Charlotte uit Schriek

Over Beautyfarm: Recensies
Over Beautyfarm: Pro Gallery
bottom of page